Welkom bij Naturistencamping De Mierenhoop in Bunne (Drenthe)
Dutch NL English EN French FR German DE

Fotoprotocol

LBN foto- en film protocol

Het fotograferen en filmen is op de Mierenhoop in beginsel verboden.
Dit verbod heeft vooral als doel om te voorkomen dat foto’s en video op bijvoorbeeld Social Media gepubliceerd worden waarmee de privacy van onze leden en gasten geschonden kan worden.
Het fotograferen en/of filmen van eigen partner, kinderen of kleinkinderen is daarentegen wel toegestaan, doch het fotograferen en/of filmen van anderen kan alleen met diens toestemming.
Het fotograferen en/of filmen (evenals publiceren) van anderen zonder diens toestemming wordt gezien als schending van de privacy en kan gesanctioneerd worden conform de NFN gedragcode “ongewenst gedrag”.

Activiteiten op het terrein

Ten aanzien van activiteiten op het terrein is het voor leden en gasten nadrukkelijk niet toegestaan om te fotograferen en/of filmen.
De Lichtbond Noord kan een fotograaf aanstellen om gedurende een evenement te fotograferen en/of te filmen. Deze fotograaf mag het gemaakte materiaal niet zonder toestemming van betrokkenen publiceren met uitzondering van publicatie binnen de vereniging zoals bijvoorbeeld
speciale evenement DVD’s en het Noorderlicht. Publicatie binnen de vereniging is altijd met toestemming en onder verantwoordelijkheid van het bestuur.

Iedereen heeft altijd het recht om aan de fotograaf kenbaar te maken niet gefotografeerd en/of gefilmd te willen worden en de fotograaf zal dit verzoek uiteraard respecteren.

Een aangewezen fotograaf is altijd herkenbaar aan een speciale LBN fotografie-pas met nummer.

 


+10
°
C
+10°
+
Bunne
Maandag, 03
Dinsdag
+ +
Woensdag
+ +
Donderdag
+ +
Vrijdag
+ +
Zaterdag
+ +
Zondag
+ +
7-daagse weersvoorspelling

Aankomende activiteiten

aug
10
wo
2022
14:00 Sauna
Sauna
aug 10 @ 14:00 – 22:00
Sauna
 
aug
11
do
2022
19:30 Creadoeners
Creadoeners
aug 11 @ 19:30 – 21:30
Creadoeners
Elke donderdagavond in ‘t Mierenust de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te laten zien wat je hobby is en samen met je eigen werk bezig te zijn.
aug
13
za
2022
14:00 Sauna
Sauna
aug 13 @ 14:00 – 22:00
Sauna
20:00 Live optreden Lou de Leeuw
Live optreden Lou de Leeuw
aug 13 @ 20:00
Live optreden Lou de Leeuw
Lou Leeuw (Groningen, 1946) speelt live op De Mierenhoop! Lou geldt al sinds de jaren zestig als een vooraanstaande rockartiest in Groningen en wijde omgeving. Vanaf zijn veertiende treedt hij op in ontelbare bandjes als[...]