Welkom bij Naturistencamping De Mierenhoop in Bunne (kop van Drenthe)

Prettig Bloot Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Lichtbond Noord is als vereniging aangesloten bij NFN. Dit houdt in dat NFN het bestuur van de vereniging ondersteunt, we gebruik kunnen maken van collectieve verzekeringen, onze leden ontvangen de NFN-jaarkaart en we volgen het veiligheidsprotocol. Ook organiseert NFN de Verenigingskamer en workshops voor bestuurders.

Lees hier meer over op:  https://nfn.nl/informatie-besturen-naturistenverenigingen.

NFN jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart met INF-zegel. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren.
Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie. De jaarkaart geeft óók toegang tot (internationale)evenementen en blootlocaties.

Prettig Bloot

Bij Lichtbond Noord prijkt het Prettig Bloot-gevelbord naast de hoofdingang van De Mierenhoop. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Bij ons kun je daarom veilig en vertrouwd bloot recreëren!


Lees hier meer over in de onderstaande documenten.


+10
°
C
+10°
+
Bunne
Maandag, 03
Dinsdag
+ +
Woensdag
+ +
Donderdag
+ +
Vrijdag
+ +
Zaterdag
+ +
Zondag
+ +
7-daagse weersvoorspelling